joi

Prajitura KINDER


Aceasta reteta o am de la miha(De la lume adunate...) si mi-am permis sa adaug putin gem de capsuni la crema.Multumesc MIHA *-*!
Pentru blat avem nevoie de:4 oua80 g zahar20 ml lapte100 ml ulei2 linguri gris macinat2 linguri cacao2 linguri faina2 linguri de miere1 lingurita de praf de copt1 plic zahar vanilatSe separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc.Faina se amesteca cu praful de copt, cacao si gris si se adauga la crema de galbenusuri,amestecandu-se usor.Se adauga laptele...Apoi uleiul si mierea...Albusurile se bat spuma tare ca pentru bezea si se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri.Se coc doua foi (30x34 cm) in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 170 de grade pentru 12 minute,aproximativ.Lasam blatul sa se raceasca si mai apoi desprindem hartia.Pentru crema avem nevoie de:200 g lapte condensat indulcit 200 ml frisca lichida100 ml lapte6 g gelatina1 lingura cu varf de miere1 plic zahar vanilatLaptele condensat se amesteca cu 50 ml de lapte.Gelatina hidratata in 2 linguri de apa se dizolva in 50 ml lapte, pe foc foarte micsi se adauga in laptele condensat.Apoi mierea si vanilia.Se bate frisca apoi se adauga amestecul de lapte si gelatina.Se lasa la frigider si cand se intareste putin,se pune pe primul blat si se acopera cu al doilea.Se lasa la frigider 2-3 ore,apoi se taie cu multa usurinta.
Prajitura a fost un SUCCESSSSSSS!

2 Comments:

loredana şi robert said...

arata foarte bine prajitura ta!

julia said...

loredana multumesc e vizita.
prajitura este pufoasa si deosebit de DELICIOASA.

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial