marți

Salata de bostan

Pentru 1 persoana:
bostan dulce 40g(fara coaja)
fasole fiarta 25g(colorata sau alba) din conserva
40g piept de pui fara grasime(sasami)
1 lingura maioneza
1 lingura iaurt degresat neindulcit(simplu)
sare,piper dupa gust
Taiati bostanul in cubulete de 4-5 cm.Fierbeti bostanul in 50ml apa timp de 5-6 min la foc mare(cu capacul pus),scurgeti apa si lasati sa se raceasca putin bostanul.Fierbeti pieptul de pui in 200ml apa cu putina sare la foc mare in jur de 10 min,scurgeti si lasati sa se raceasca.
Rupeti pieptul de pui cu degetele(mai bine zis desprindeti fasiile),adaugati fasolea si bostanul.
Pregetiti sosul din maioneza ,sare,piper si iaurt,amestecati bine si turnati peste pui,fasole si bostan.decorati cu frunze de patrunjel(dupa preferinta).Aceasta salata are 150kcal.

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial