joi

Tarta cu Mere

Photobucket


Ingrendiente:
Aluatul pentru tarta:250 gr. faina60 gr. zahar100 gr. unt2 oua M,un varf de sare
Umplutura:2 mere2 plicuri de custrad cream+1lingura cacao+400ml lapte rece
Mod de preparare:Se pune intr-un castron faina, untul cubulete (scos din frigider cu 1/2 h inainte de a prepara), oul si un varf de sare. Se amesteca rapid cu mana pana devine totul o coca destul de tare.Coca se pune in frigider timp de o jumatate de ora maxim. Merele se curata de coaja si se taie felii subtiri,se calesc intr-o tigaie cu scortisoara si zahar in 10g unt. Se scoate coca din frigider, se intinde in forma de tarta (24-26 cm.) unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coace la o temperatura de 170 grade,timp de 20-25min.Se lasa sa se raceasca.Se toarna crema .Se aseaza feliile de mere in sir, una dupa alta.Se serveste rece .Este foarte fina si aromata.

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial