sâmbătă

Painica cu morcov

Photobucket


300 g faina, 20 g zahar , 38 g unt moale, 140 g morcov ras, 6 g drojdie uscata,1/2 lingurita sare, 125 ml lapte caldut.
Zaharul se dizolva in lapte, iar drojdia se amesteca cu putin lapte caldut, se lasa la dospit 10 min.
Peste drojdia dospita se adauga faina si legumele rase,laptele ramas, untul si sarea.
Se framanta un aluat pana devine elastic si lipicios.Se acopera cu folie si se lasa la crescut o ora.
Se da forma la 12 painici , se aseaza in tava cu hartie de copt , se acopera cu folie si se mai lasa la crescut 40 min.Se ung cu galbenus de ou amestecat in putin lapte.Se coc 20-30 min la 150℃.
Painicile sunt foarte pufoase !

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial