duminică

Nimono cu ridiche

Photobucket


carne de porc (baraniku) 150g ridiche 400g morcov100g(3 bucati)ciuperci(shiitake)5-6bucati3 cani dashi2 1/2linguri sake,1lingurita sare,1lingura shoiu(usu agi)Caliti carnea de porc intr-o lingura de ulei,adaugati ridichea, morcovul si ciupercile si le caliti la foc mediu vreo 2-3min.Adaugati supa si dati la foc mare 5-10min,nu uitati sa luati spuma.Adaugati sake-le,sarea si shoiul(in aceasta ordine) ,acoperiti cu capacul si lasati sa fiarba 15-20min la foc mediu.Asta e tot!

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial