luni

Nimono cu lotus

Photobucket


200g piept de pui
300g satoimo
50g morcov
50g gobou
100g lotus
70g konnyaku
7-8 ciuperci(shiitake)
8 pastai
1 lingura de ulei

sos:2cani supa de pui sau apa,2 linguri sake,2 linguri zahar ,2linguri mirin,3linguri sos de soia(shoyu).
Satoimo:trebuiesc curatati de pielita,taiati in jumatate,spalati si pusi la fiert in putina apa si 1/2 lingurita de sare.cand incep sa dea in clocot aruncati apa,clatitii si punetii inca o data la fiert in apa(fara sare).Procedati asa inca o data.
Gobou:spalatii cu peria pana sunt deplin curatati,taiatii in bucati mici si punetii in apa cu otet pana se maroneste(murdareste) apa(10-15min).Clatitii.
Lotus:se curata de pielita si se lasa in apa cu otet 3-4 minute.se clatesc.
konnyaku:taiatil in bucatele mici si firbetil 5 min. in apa.
Pastaile,taiatile coditele si oparitile in apa cu sare.

MDP:
Caliti toate ingredientele(in afara de pastai) in ulei .Adaugati sosul si lasati sa fiarba(la foc mediu) pana sa evaporat aproape tot lichidul.Adaugati pastaile!

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial