sâmbătă

Pui cu smochine




Ingrediente:
4 piepti de pui (de preferat fara piele)
8 smochine proaspete(taiate felii)
4 smochine proaspete intregi
ulei de masline de calitate
3 cepe mari feliate
100 ml vin alb sec
170g unt rece,cuburi

Incalziti cuptorul in prealabil si ungeti cu unt un vas termorezistent pentru cuptor.Cu un facalet sau un ciocan de bucatarie aplatizati pieptii de pui.Puneti citeva felii de smochine in mijlocul fiecarui piept,condimentati usor dupa gust(sare +piper) si impaturiti,facind un pachetel pe care il inchideti cu scobitori.Asezati pieptii in vasul termorezistent,adaugati cepele feliate,stropiti cu ulei de masline si turnati vinul alb.Dati la cuptor pina se rumenesc frumos.Pofta buna!

4 Comments:

Nik26 said...

Cred ca are un gust nemaipomenit! :D Si cred ca plec in cautare de smochine!

julia said...

Nik26 multumesc de vizita !Puiul este foarte fraged si dulceag,toata familia la servit cu placere *-*!

Carmen said...

O combinatie care trebuie incercata!!!
Te asteapta un premiu la mine!XOXO

julia said...

Draga Carmen,
Multumesc pentru vizita si premiu.Multi pupici *-*!

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial