sâmbătă
Pui cu smochine
Ingrediente:
4 piepti de pui (de preferat fara piele)
8 smochine proaspete(taiate felii)
4 smochine proaspete intregi
ulei de masline de calitate
3 cepe mari feliate
100 ml vin alb sec
170g unt rece,cuburi
Incalziti cuptorul in prealabil si ungeti cu unt un vas termorezistent pentru cuptor.Cu un facalet sau un ciocan de bucatarie aplatizati pieptii de pui.Puneti citeva felii de smochine in mijlocul fiecarui piept,condimentati usor dupa gust(sare +piper) si impaturiti,facind un pachetel pe care il inchideti cu scobitori.Asezati pieptii in vasul termorezistent,adaugati cepele feliate,stropiti cu ulei de masline si turnati vinul alb.Dati la cuptor pina se rumenesc frumos.Pofta buna!
Publicat de julia la 15:08
Etichete: RETETE ROMANESTI
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
4 Comments:
Cred ca are un gust nemaipomenit! :D Si cred ca plec in cautare de smochine!
Nik26 multumesc de vizita !Puiul este foarte fraged si dulceag,toata familia la servit cu placere *-*!
O combinatie care trebuie incercata!!!
Te asteapta un premiu la mine!XOXO
Draga Carmen,
Multumesc pentru vizita si premiu.Multi pupici *-*!
Post a Comment