sâmbătă

Cozonac cu cacao




Aluat(pt 2 cozonaci):
-500 g faina(camelia)
- 8 gr  drojdie instant
-150 gr zahar
-150ml lapte caldut
-100 gr unt topit
-4 galbenuse(frecate crema ,cu zahar)
-1 lingurita rasa de sare
-arome:coaja de portocala,vanilie
Umplutura:
100g nuci macinate,
50 g zahar,
25 g unt topit
30g cacao
putina coaja de portocale

Bateti bine zaharul  si sarea cu galbenusele pina zaharul se topeste.In laptele caldut dizolvati drojdia la  care adaugati aromele ,faina si galbenusele.Framintati incet timp de 10 min.lasati la dospit 1 ora dupa care intindeti coca ,o pensulati cu unt topit si adaugati nuca macinata cu putina coaja de portocala,cacao si zahar.Rulati,mai lasati la dospit inca 1 ora si coaceti la 180 grade timp de 40-45 minute.Faceti proba cu paiul.Sunt un deliciu!

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial