duminică

Soba


nagaimo ....cind il dati pe razatoare evita contactul cu pielea....

in ultimul timp ploua,ploua si cand se opreste e zapuseala.temperaturile cresc brusc,noi transpiram si poftim la inghetata.Noi incercam sa ne abtinem de la inghetata si bauturi reci...




Soba(spaghete japoneze-denumire data de mine) este cumparata.poate fi servita rece sau fierbinte.Noi am pregatit-o fierbinte.Fierbeti soba conform instructiunilor de pe plic.O strecurati


si o serviti cu mentsuyu cu apa fierbinte si tempura sau :creveti fierti in prealabil,alge de mare,ou crud de prepelita si nagaimo(curatat si dat pe razatoare).


Tempura-este pragatita de mine.


A=1 cana de apa, 1 ou batut bine,1 cana de faina.Amestecati toate ingredientele cu un tel.


Legume de care aveti si de care va plac....morcov,ceapa,ciuperci,dovlecel,bostan.Le taiati subtiri,pe lung(sen-giri,julienne),le condimentati dupa plac si le turnati la A.Incingeti uleiul (de care vreti) in jur de 170-180grade si cu un polonic mic scoateti legumele si le turnati in ulei.Prajiti cite 2 minute pe fiecare parte(pina devin aurii).Le scoateti pe un servet de hartie .Pofta buna!






1 Comment:

CamiWitt said...

Arata minunat, trebuie sa incerc si eu reteta neaparat. PS: Te rog mult sa treci duminica pe la mine sa ridici un car cu premii. O duminica placuta linga cei dragi Cami

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial