4-5oo gr de muschi , gogosari la otet ,3-4 oua fierte ,2-3 castraveti la otet ,condimente delikat,mirodenii (marar,patrunjel, etc).......se fileaza muschiul pe lungime , se preseaza cu mirodenii suprafata, ouale se aseaza taiate in jumatati pe suprafata muschiului,se taie castravetii si gogosarii in felii pe lungime ,la fel se aseaza pe toata lungimea muschiului , apoi rulezi muschiul ca un baton si il legi cu o ata mai groasa in lung si lateral ....o oala mare de 8-10 litri cu apa sa fie cam 5-6 litri ,adaugand plicul cu delikat in apa , dupa ce se dizolva delikatul in apa calduta , adaugi muschiul in oala .(.poti sa adaugi si cateva foi de dafin ) si il lasi la fiert cam o ora jumatate la foc potrivit acoperind oala cu un capac lasat capacul putin intre-deschis luand din cand in cand spuma...dupa ce sa fiert il lasi putin la scurs zeama din el pe o hartie care absoarbe ,apoi il lasi la racit, il bagi la frigider cam o ora si se serveste rece.....cam asta ar fi reteta .
Multumesc Mihaela pentru reteta!
miercuri
Muschi de porc
Publicat de julia la 09:22
Etichete: RETETE ROMANESTI
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment