duminică

Covrigi Sarati

Photobucket
Apa, sarea, zaharul si drojdia se amesteca bine si se pune la dospit 15 minute, dupa care se amesteca cu faina si se framanta foarte bine, apoi puneti coca la crescut 60 de minute. Dupa ce a crescut impartiti coca in cate bucati doriti si le dati forma de covrig. Puneti apa la fiert cu sare, si cand da apa in clocot puneti covrigii unul cate unul la fiert timp de 30 de secunde. Dupa fierbere se scot cu o spumiera si sa lasa la scurs; apoi se pun intr-o tava cu o foaie de copt la cuptorul incalzit prealabil la o temperatura de 180-200 grade timp de 20 minute. Daca doriti puteti presara deasupra, inainte de coacere, sare, mac si ce mai doriti voi.Pofta buna!Multumesc Admina pentru reteta!

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial