faina 320g
drojdie praf 4 g
apa calduta 180ml(cu o temperatura de 40grade)
sare 3g
zahar 20g
1 lingura de faina
Topiti drojdia cu sarea si zaharul in apa calduta la care adaugati faina si framintati bine(in jur de5 min) pina aluatul devine neted.Lasati la dospit la caldura in jur de 1 ora.Pe masa tapetata cu faina(1 lingura rasa) intindeti aluatul sub forma unui cerc,taiati in 8 .Forma rezultata va arata ca un triunghi,rulati triunghiul dinspre latura opusa virfului sper virf(sper ca m-am facut inteleasa).
Asezati rolurile in tava si lasati-le la dospit inca 30 min.
Dupa ce si-au dublat volumul le pensulam cu lapte sau putin ou batut si coacem la 190grade timp de 15 min.
Un rol are 156kcal.
7 Comments:
ces croissants sont magnifiques et très bien réussis, bravo
bonne journée
ti-au iesit foarte pufoase si foarte dragalase.pupici draga mea
bellissimi ! ciao :)
Olá!
Saudações Literárias...
Muito bem cuidado seu espaço. Parabéns!
Fiquei com fome. kkkk...
Sempre que eu puder voltarei.
Abraços de Luz.
Visite o ILUMINANDO A VIDA.
http://arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Draga Fimere,iti multumesc mult pentru vizita *-*!
Sarah draguta mea,esti o scumpica,mereu te gindesti la mine,pupici*-*!
stefania.confidential iti multumesc pentru vizita si cuvintele dragute.
My dear Fernando Antonio Pereira,i appreciate your lovely words and your visit.
Faine cornulete...
Post a Comment