marți

Roluri



Pentru 8 bucati:
faina 320g
drojdie praf 4 g
apa calduta 180ml(cu o temperatura de 40grade)
sare 3g
zahar 20g
1 lingura de faina

Topiti drojdia cu sarea si zaharul in apa calduta la care adaugati faina si framintati bine(in jur de5 min) pina aluatul devine neted.Lasati  la dospit la caldura in jur de 1 ora.Pe masa tapetata cu faina(1 lingura rasa) intindeti aluatul sub forma unui cerc,taiati in 8 .Forma rezultata va arata ca un triunghi,rulati triunghiul dinspre latura opusa virfului sper virf(sper ca m-am facut inteleasa).
Asezati rolurile in tava si lasati-le la dospit inca 30 min.




Dupa ce si-au dublat volumul le pensulam cu lapte sau putin ou batut si coacem la 190grade timp de 15 min.
Un rol are 156kcal.

7 Comments:

Fimère said...

ces croissants sont magnifiques et très bien réussis, bravo
bonne journée

sarah said...

ti-au iesit foarte pufoase si foarte dragalase.pupici draga mea

stefania.confidential said...

bellissimi ! ciao :)

Fernando Antonio Pereira said...

Olá!
Saudações Literárias...
Muito bem cuidado seu espaço. Parabéns!
Fiquei com fome. kkkk...
Sempre que eu puder voltarei.
Abraços de Luz.
Visite o ILUMINANDO A VIDA.

Vasile said...

http://arta-culinara-romaneasca.blogspot.com

julia said...

Draga Fimere,iti multumesc mult pentru vizita *-*!
Sarah draguta mea,esti o scumpica,mereu te gindesti la mine,pupici*-*!
stefania.confidential iti multumesc pentru vizita si cuvintele dragute.
My dear Fernando Antonio Pereira,i appreciate your lovely words and your visit.

Surac said...

Faine cornulete...

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial