50g alge de mare (hijiki) uscate(lasate in apa 20 min) si stoarse
4 ciuperci taiate feliute
30g morcov taiat marunt
50g gobou taiat feliute
1 bloc de tofu tare(momen tofu)-300g(scurs de zer) sfarimat cu mina
30g fasole fiarta
3 pastai oparite
1lingura ulei
Lasati algele intr-un castron cu apa 20min ca sa se umfle si le stoarceti.Taiati toate legumele marunt(solzisori).Caliti legumele cu uleiul 2-3 min la foc mare, adaugati toful sfarmat(cu mana...).Micsorati focul si adaugati :1/2 cana de supa de peste(dashi),3 linguri sake,1/2 lingura zahar,2 linguri mirin,2linguri soiu(sos de soia),un praf de sare(cat luati intre degete) si lasati sa fiarba pana tot lichidul sa evaporat.Pofta buna!
sâmbătă
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment