sâmbătă

Nimono cu alge de mare

 50g alge de mare (hijiki) uscate(lasate in apa 20 min) si stoarse
4 ciuperci taiate feliute
30g morcov taiat marunt
50g gobou taiat feliute
1 bloc de tofu tare(momen tofu)-300g(scurs de zer) sfarimat cu mina
30g fasole fiarta
3 pastai oparite
1lingura ulei

Lasati algele intr-un castron cu apa 20min ca sa se umfle si le stoarceti.Taiati toate legumele marunt(solzisori).Caliti legumele cu uleiul 2-3 min la foc mare, adaugati toful sfarmat(cu mana...).Micsorati focul si adaugati :1/2 cana de supa de peste(dashi),3 linguri sake,1/2 lingura zahar,2 linguri mirin,2linguri soiu(sos de soia),un praf de sare(cat luati intre degete) si lasati sa fiarba pana tot lichidul sa evaporat.Pofta buna!

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial