Ingrediente(pentru 4 persoane):
1 ceapa
150g carne de vita de foarte buna calitate(cu multa grasime prin ea)
1 morcov mediu
3 cartofi mari
2cm ghimbir(curatat si taiat feliute subtiri)
1 lingura de ulei
8 ciuperci(shiitake)
6 pastai verzi
100g shirataki(optional)
sos:2 linguri zahar
2 linguri sos de soia
2 linguri sake
1 1/2 cana de supa de peste(dashi)
In lingura de ulei caliti cartofii,ciupercile,ceapa,carnea si morcovul 3 minute pe foc mediu.Adaugati sosul ,shirataki si fierbeti la foc mic(cu capacul pus) pina 3/4 din lichid este absorbit.Adaugati pastaile si mai fierbeti putin pina dispare aproape tot lichidul.
6 Comments:
cred ca a fost foarte bun!!! Niku-jaga e un meniu des facut si la mine in casa ! pup!!!
place ,place si cum arata si gustul ...nu se discuta,de eram mai aproape de tine...vise ,vise,puuuppp
ana.araki si noua ne place niku-jaga .Multumesc mult mult pentru vizita .Pupici multi *-*!
miha-akita draga,la tine acolo e cea mai delicioasa carne de vita din toata Japonia si cartofii....sunt sigura ca niku-jaga al tau va fi mult mai delicios decit al meu.Pupici multi *-*!
yamiii!!! arata de milioane. daca pot gasi ciupercile o sa ma aventurez si eu sa incerc. sigur nu va iesi la fel.
Draga Monu,iti multumesc pentru vizita si cuvintele frumoase.Sper ca vei gasi ciuperci.Daca nu vei gasi incearca la magazinele chinezesti sau japoneze,vor avea ciuperci uscate.Ciupercile uscate se pun in apa la inmuiat in jur de jumatate de ora inainte de a le folosi.Spor la treaba.Pupici *-*!
Post a Comment