Ingrediente:
1 lingura ulei de masline
1/2 ceapa toacata marunt
1 ardei gras mic tocat marunt
1 fir de telina tocat marunt
1/2 cutie(200g)rosii taiate
15 g patrunjel tocat
10 g coriandru tocat
7-8 capere scurse de zeama(din conserva)
3 catei de usturoi tocat marunt
un praf de zahat
un praf de sare
foi de placinta
sare si piper
400g fileuri de somon
Caliti ceapa,telina,ardeiul in uleiul de masline cam 5 min pana se inmoaie legumele.
Adaugati usturoiul si mai caliti inca 1 minut,adaugati rosiile si le fierbeti pana devin de consistenta unui sos.
Adaugati patrunjelul si coriandrul,caperele,sarea ,piperul,zaharul si opriti focul.
Cand sa mai racit sosul il adaugati peste fileul de somon si il impachetati in foaia de placinta.
Coaceti 15 minute la 200 grade.
miercuri
Somon impachetat
Publicat de julia la 14:01
Etichete: RETETE INTERNATIONALE
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment