sâmbătă

Cinamon roll





Pentru aluat:500 g faina,11 g drojdie praf,50 g unt,200 ml lapte,70 g zahar,2 oua.Pentru umplutura:200 g nuci macinate5-6 linguri margarina60-100(dupa preferintele fiecaruia) g zaharscortisoara 2 linguri raseSe amesteca drojdia cu putin lapte caldut si putina faina si se lasa sa se umfle. Ouale se freaca cu zaharul se adauga drojdia, untul si treptat faina alternand cu lapte.Daca este nevoie se mai adauga faina. Se framanta un aluat potrivit de moale care se lasa la crescut 40 de minute. Pentru umplutura amestecam bine nucile cu zaharul, margarina si scortisoara.Intindem o foaie de aluat apoi intindem umplutura peste ea cu grija astfel incat sa acoperim toata suprafata si rulam.Taiem rondele de 1- 1,5 cm.Punem rondelele intr-o tava unsa si tapetata cu faina, le ungem cu ou batut cu putin lapte si coacem timp de 30 de minute la 170grade.Calde le ungem cu un sirop din apa si zahar. Daca doriti puteti sa faceti o glazura de zahar sau de ciocolata. Sunt foarte bune cu lapte la micul dejun :).

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial