duminică

Fasole cu Carnati

Photobucket


Ingrediente: - 500 gr de fasole uscata - 3 cepe mari - 500 gr carnati usor picanti - 2-3 linguri bulion -codimente: iehnibar, boia dulce de ardei, busuioc, cimbru, sare dupa gust - 3 catei de usturoi Preparare: Se fierbe fasolea si se scurge de apa se paseaza pana devine pasta. Cateii de usturoi pisati se amesteca cu pasta de fasole si putina sare. Ceapa tocata solzisori se caleste putin pana devine sticloasa, se adauga bulionul si codimentele. Se calesc 1-2 minute adaugand un pahar de apa. Apoi se adauga carnatii portionati sa fiarba in sosul format pana scade apa. Se serveste calda! Pofta buna!

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial