miercuri

Paine aperitiv



Faina 330g
drojdie uscata 3 g
1 lingura miere de albine
1 lingurita sare
200ml apa calduta
50 g susan
15ml ulei de masline







Topiti mierea,sarea si  drojdia in apa calduta,adaugati faina, susanul si framintati cu mina inmuiata in leiul de masline pina cind se va desprinde de maini(in jur de 5-8min).Lasati la dospit aproximativ 1 ora, Intindeti aluatul pe masa de lucru intr-un dreptunghi,adaugati sunca ,piper,rozmarin,cascavalul ras,rulati si lasati la dospit in tava inca 1 ora.Coaceti la 200 grade timp de 30min pina se rumeneste frumos.Painea a fost un adevarat succes!

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial