joi

Spirale

Astazi am fost pe fuga toata ziua si  am facut un aperitiv rapid din foietaj cu unt ,brinza si sunca.
400g foetaj cu unt(cumparat)
100g sunca(bacon)
100g cascaval ras
1 galbenus de ou batut


Intindeti foetajul,asezati sunca si cascavalul ras,faceti sul si taiati in 10 fasii.Apucati ambele colturi ale unei fasii si rasuciti putin,ve-ti avea o spirala.Asezati spiralele pe hartie,pensulati cu galbenus batut spuma.Coaceti pe hartie de copt la 200g timp de 10 min.

7 Comments:

Saveurs et Gourmandises said...

Je découvre un blog avec des recettes très intéressantes.
Je reviendrai.

julia said...

Merci de votre visite.je vous attendez

Lady Boheme said...

Complimenti per il bellissimo blog e per le ricette deliziose! Un bacio e buona domenica

Flori M said...

Foarte apetisant blogul tau, imi place mult. Arata excelent aperitivele!
As fi incantata daca ai dori sa facem un schimb de adrese. Multumesc frumos!
Flori (Bucataria Portocalie-http://bucatariaportocalie.blogspot.com/)

Flori M said...

Julia, iti doresc o primavara minunata!
Cu drag,
Flori (Bucataria Portocalie)

julia said...

Ciao Lady Boheme,complimenti.
Buona Domenica ...un bacio *-*!

julia said...

Draga Flori M(Bucataria Portocalie),multumesc pentru vizita.Sper ca aceasta primavara sa iti aduca impliniri,sanatate si multe realizari.

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial