Acesti ardei au fost umpluti cu legume ,orez si foarte putina carnita.
Ingrediente:
4-5 ardei
1 cana de orez fiert
100g carne tocata
1 ceapa mare
ciupercute 6-7
1/2 radacina de patrunjel
1/2 morcov
sare,piper , 1/2 lingura bulion
1 lingura ulei
1 ou batut
patrunjel si marar(cateva fire)
bors 1 litru
Tocati ceapa,morcovul,patrunjelul, ciupercutele si zarzavaturile marunt.
Ceapa, morcovul si patrunjelul se calesc in ulei 3-4 min la foc mediu ,pana ceapa devine translucenta.Adaugam ciupercutele ,carnea si sarea ,piperul si bulionul.Cand umplutura sa racit adaugam orezul , oul batut si zarzavaturile.Umplem ardeii,ai asezam in oala si ai lasam sa fiarba cu borsul 30 min.Se servesc cu smantana sau iaurt.
miercuri
Ardei umpluti
Publicat de julia la 22:49
Etichete: RETETE ROMANESTI
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment