sâmbătă

Cartofi cu cascaval

Photobucket


6 cartofi mari curatati si taiati felii, sare marina,piper proaspat rasnit,1/2cana de ulei,cascaval 200g.Am prajit cartofii in tigaie si am avut grija sa nu-i usuc,asa ca am acoperit tigaia cu un capac.Practic nu am facut nimic,am asteptat sa se prajeasca (la foc mediu).Cand au fost prajiti am adaugat cascavalul ras si am oprit focul.Eu i-am folosit ca garnitura la friptura.

1 Comment:

camelia said...

Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial