Ingrediente:
1 mar mare
ridiche alba 5cm
morcov 5cm
1/2 castravete
dressing;
1 L ulei de masline extra virgin
1L zeama de lamaie
1L iaurt acru
sare,piper proaspat rasnite
Taiati "capacul" marului si il asezati intr-un vas cu 1l apa+1L sare pentru a nu se oxida.
Cu un cutit bine ascutit trasati un cerc in interiorul marului,dupa care scobiti interiorul marului si puneti miezul in apa cu sare.
Miezul marului se taie cubulete si se lasa in apa cu sare.taiem maorcovul ,ridichea si castravetele cubulete.stergem miezul marului taiat de apa cu un prosop de hartie si il adaugam celorlalte legume.
Preparam dressing-ul(sos):amestecam iaurtul cu uleiul,zeama de lamaie, sarea si piperul.
Turnam sosul peste legumele taiate si amestecam usor.Umplem marul cu legumele taiate....!
pofta buna!
4 Comments:
foarte ingenioasa idee julia.arata tare dragalas.pupici
Multumesc sarah,reteta este gasita intr-o carte de bucate japoneza.pupici *-*!
foarte buna si spectaculoasa ideea!
draga zazuza,iti multumesc mult pentru vizita.un pupic dulce *-*!
Post a Comment