luni

Salata de spanac

ingrediente:
50g spanac pentru salata
1 catel usturoi taiat felii subtiri
10g seminte de pin
30g sunca(bacon)
2-3 linguri Aceto Balsamico di Modena
1 lingura ulei de masline extra virgine
sare,piper proaspat rasnite
Spalati spanacul,il uscati cu un prosop de hartie si il taiati in bucati.Intr-o tigaie adaugati semintele si le prajiti putin(aproximativ 1 minut). Caliti sunca in tigaie(fara ulei) pina se rumeneste pe ambele parti,cind sunca este aproape gata adaugati si usturoiul,pe care il prajiti putin(aproximativ 1 minut).
Asezati spanacul,sunca,usturoiul,semintele si adaugati dressing-ul(sarea,piperul,uleiul si otetul).
Pofta buna!

6 Comments:

Elena Toma said...

Frumoasa salata ta! Eu sunt fan spanac si-l folosesc frecvent in salate. La mine pe blog te asteapta doua premii frumoase pe care ti le daruiesc cu placere.

julia said...

Draga Elena Toma,iti multumesc mult pentru vizita si pentru premii.Voi trece sa ridic premiile imediat ce timpul imi va permite.pupici multi !

sarah said...

Julia ai folosit spanac obisnuit sau spanacul pentru salata e acelasi cu spanacul chinezesc?arata tare bine .pupici

julia said...

Sarah draga,iti multumesc mult pentru vizita.Spanacul pentru salata este spanacul normal(Flat/smooth leaf ) dar frunze mai tinere(din cite stiu eu).Pupici multi !

Zazuza's Gulaschsuppe said...

eu am descoperit de curand semintele de pin: ce aroma minunata dau mancarurilor!

julia said...

Draga zazuza,ma bucur mult ca iti plac si tie semintele de pin.Pupici *-*!

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial