ingrediente:
50g spanac pentru salata
1 catel usturoi taiat felii subtiri
10g seminte de pin
30g sunca(bacon)
2-3 linguri Aceto Balsamico di Modena
1 lingura ulei de masline extra virgine
sare,piper proaspat rasnite
Spalati spanacul,il uscati cu un prosop de hartie si il taiati in bucati.Intr-o tigaie adaugati semintele si le prajiti putin(aproximativ 1 minut). Caliti sunca in tigaie(fara ulei) pina se rumeneste pe ambele parti,cind sunca este aproape gata adaugati si usturoiul,pe care il prajiti putin(aproximativ 1 minut).Asezati spanacul,sunca,usturoiul,semintele si adaugati dressing-ul(sarea,piperul,uleiul si otetul).
Pofta buna!
6 Comments:
Frumoasa salata ta! Eu sunt fan spanac si-l folosesc frecvent in salate. La mine pe blog te asteapta doua premii frumoase pe care ti le daruiesc cu placere.
Draga Elena Toma,iti multumesc mult pentru vizita si pentru premii.Voi trece sa ridic premiile imediat ce timpul imi va permite.pupici multi !
Julia ai folosit spanac obisnuit sau spanacul pentru salata e acelasi cu spanacul chinezesc?arata tare bine .pupici
Sarah draga,iti multumesc mult pentru vizita.Spanacul pentru salata este spanacul normal(Flat/smooth leaf ) dar frunze mai tinere(din cite stiu eu).Pupici multi !
eu am descoperit de curand semintele de pin: ce aroma minunata dau mancarurilor!
Draga zazuza,ma bucur mult ca iti plac si tie semintele de pin.Pupici *-*!
Post a Comment