200g faina alba
50 g tarate(wheat)
1/2 lingurita sare
1 lingurita zahar
1 1/2 lingurita drojdie instant
170ml apa calduta (40grade)
60g stafide(lasate in apa calduta timp de 10 min)
Topiti drojdia in apa calduta,adaugati sarea si zaharul ,amestecati pina se topesc,adaugati faina + taritea si framintati 5 min.Acoperiti cu o folie si lasati la dospit 1 ora.Stafidele se scurg de apa si se dau printr-o lingura da faina.Intindeti o foaie de circa 20 cm ,adaugati stafidele ,rulati si asezati in tava.
Lasati la dospit inca 1 ora si presarati cu 1/2 lingurita de faina .
Coaceti la 180grade(la cuptorul cu gaz) timp de 20 min sau 190 grade(cuptorul cu microunde) timp de 30 min.
2 Comments:
Cred ca daca renuntai la stafide,ar fi iesit si mai saraca in calorii.
goldielocks,ai dreptate...ar fi avut si mai putine calorii .Nu e prea tarziu sa mai coc inca o painica....vii si tu cind e gata?
Post a Comment