200g lotus(curatat si tinut citeva minute in apa cu otet)
50g pastai
1 morcov mediu
100 g ciuperci(de care aveti)
2 cani apa(supa )-eu am folosit konbu dashi(supa de alge de mare)
3 linguri sake
3 linguri mirin
2 linguri shoyu(sos de soia)
Taiati ingredientele dupa preferinta(in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie).
Puneti toate ingredientele(in afara de pastai) in oala si le fierbeti la foc mediu pina sa evaporat tot lichidul(in jur de 30min).Cind lichidul din oala sa evaporat 3/4 adaugati pastaile.
3 Comments:
Ce bine arata, cred ca e si bun! Ciupercutele pe care le-ai folosit tu sunt foarte simpatice!
Multumesc pentru vizita.Sper ca vei gasi si tu acest gen de ciuperci.Sunt de marimea degetului mic.
MMM, ciuperci, preferatele mele. Am cules recent hribi, din padure.
Post a Comment