3 oua (albuse si galbenuse separate) batute spuma
200ml unt nesarat topit
8 g praf de copt
100 g zahar
3 g sare
200ml iaurt nesarat
3g esenta vanilie
2 linguri cacao
300g faina cernuta
50g nuci maruntite
Albusele se bat spuma cu zaharul si sarea,se adauga untul topit,iaurtul ,faina treptat,esenta de vanilie,cacao si nucile.Ungeti formele cu unt topit,pudrati cu faina si asezati aluatul in forme.Adaugati cite jumatet de miez de nuca in virf,coaceti la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade timp de 25 minute.Lasati briosele sa se raceasca in forma timp de 10 min si apoi le scoateti pe un gratar sa se raceasca complet.
luni
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
10 Comments:
Yamm, yamm!!!
Arata tare bine si daca mai au si nuci..clar!
La multi ani, scumpica, si o primavara minunata!!!
Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)
am sa incerc aceste briose cu ciocolata mea calda maine dimineata la micul dejun!
super reteta!!
Hmm ce bine arata si briosele astea,,yammiii,cred ca sint tare oishii!
felicitari scumpica,numai bunataturi faci,pupiceii si mult spor.
Roxy
Draga Miha,te invit la o briosa si o cana....cu ce vrei tu.Pupici *-*!
Draga mea Just me,multumesc mult pentru versurile dragute.La multi ani si tie de 8 Martie,sa fii sanatoasa ,iubita si fericita.Pupici *-*!
Draga Kity,te astept cu dovada .Sunt sigura ca vor fi mult mai aromate si delicioase cu ciocolata calda .Pupici *-*!
Draga Roxy,am facut o lista lungaaaaa cu tot ce ai spus ca este yamiiiiii.....pregateste-te sufleteste.Pupici *-*!
hmmm,,,ce reteta faina !!!si cu nuci ...yammi..
Draga ana araki,iti multumesc pentru vizita.Briosele sunt preferatele noastre,usor de facut si...mult mai usor de mincat.Pupici !
Post a Comment