faina 500g
drojdie instant 6g
sare 5g
zahar 30g
unt topit 25g
1 ou batut
apa calduta (60-70grade) 225ml
susan (alb sau negru)30g
pasta de fasole rosie(dulce)/ancou 50g
In apa calduta topiti sarea,zaharul si drojdia.Adaugati faina cernuta ,oul si untul.Framintati bine citeva minute(in jur de 5 minute) si lasati la dospit 1 ora(pine coca isi dubleaza volumul).Impartiti coca in 6,intindeti aluatul in palma,adaugati pasta de fasole si inchideti mingiia.Lasati la dospit inca 1 ora,pensulati cu putin ou batut(sau lapte) si presarati susan.Coaceti la cuptorul preincalzit la 200grade timp de 10-15 min.Pofta buna!
9 Comments:
se gasesc si in thailand in comert.imi plac mult.n-am stiut cum se fac .merci de reteta.o zi buna
Cu placere sarah *-*.Multumesc pentru vizita si sper sa incerci si tu reteta.Pasta de fasole din comert este dulce dar daca nu gasesti,o poti prepara singura.Pupici *-*!
Julia yammiii,si astea imi plac mult,mai imi cumpar de la shopul japonez cind ma duc,hihihi.
pupiceii si mult spor.
roxy
Ciao, questa ricetta è deliziosa! Bravissima. Un bacio
Dradele mele roxy si Lady Boheme,va multumesc mult pentru vizita si va astept la un ceai verde si la o painica.Pupici *-*!
Vai ce dor mi-e de painicile astea..Lasa ca ajung eu inapoi si o sa fac si eu dupa reteta ta..Multumim si pupicei!!!
Draga Miha,painicile sunt delicioase dar dulci.Eu mereu fac aceasta reteta la cerintele sotului...pentru mine pasta de fasole este ...prea dulce...am impresia ca ma dor dintii...de atit dulce.Incearca reteta si spune-mi cum ies.Multumesc pentru vizita *-*!
Eu le stiu de la arabi,sub numele
de Petit pains farci.
Eu le fac cu umpluturi dulci.
Ciocolata,gem,mac,nuca.
Uite chiar duminica le-am facut
http://povesticulinare.blogspot.com/2010/02/petit-pains-farci.html
Ma bucur ca suntem 2 la 2 capete de lume care iubesc aceleasi painici.
Multumesc pentru vizita draga Lia,painicile tale sunt DELICIOASE.
Ma bucur sa aflu ca aceste painici sunt iubite si de catre arabi.Pupici *-*!
Post a Comment