Ingrediente:
310g ciocolata neagra(70%)
10 oua mari cu galbenusurile separate de albusuri
Captusiti un vas rotund cu diametrul de 20 cm cu pergament pt gatit.Preincalziti cuptorul la 200grade.
Topiti ciocolata la bain-marie ,adaugati galbenusurile batute spuma si amestecati usor.Intre timp bateti albusurile spuma si le incorporati usor de jos in sus in amestecul de ciocolata si galbenusuri.Turnati amestecul in vasul captusit cu pergament si dati la cuptor 200grade pt exact 8 minute.Raciti bine prajitura inainte de a fi servita.am decorat cu nuca de cocos rasa.
10 Comments:
Sa fie un fel de negresa?? Egal !! Ciocolatoasa este. Mai ai o felie si pentru mine , te rog. O zi buna! Cami
Waw,ce bine arata si stiu cat de delicios trebuie sa fie....asa am facut si eu blatul de la tortul dart...te pup
Draga Cami te astept sa vii in vizita la o felie de prajitura si un ceai.Pupici!
Draga Blueeyes,
este o prajitura fara zahar,amaruie dar foarte gustoasa.Multumesc mult pentru vizita,pupici multi *-*!
Mama Julia ce bine arata,as minca tot tortul o data,hahahah.
Pupicii si la cit mai multe papici bune.
Roxy
Roxy draga,mai simplu de atit nu se putea...putin amarui dar DELICIOS si mai ales ...mai putine calorii.multumesc mult pentru urari si vizita.Multi multi multi pupici *-*!
Se poate folosi si altfel de ciocolata nu?
As incerca si eu ca este foarte simpla.
Draga Florentina,
multumesc mult pentru vizita *-*!
Se poate folosi si ciocolata normala dar ai grija ca va iesi dulce si va avea mult mai multe calorii.Pupici *-*!
Cand ai timp treci pe la mine ...te asteapta un premiu la mine pe blog!
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! La multi ani !
Post a Comment