miercuri

Friptura de vita



Carne de vita cu grasime 800g
3 catei de usturoi taiati pe jumatate
ulei de masline 1 lingura
sare,piper

Alegeti o bucata de carne cu grasime,faceti citeva taieturi si atasati cateii de usturoi.Legati bucata de carne cu sfoara,ungeti cu ulei de masline si presarati sare si piper.Puneti carnea pe gratar si coaceti la 220 grade timp de 40-50 min.Noi am servit friptura cu un sos preparat din vin rosu,supa de vita,sare ,piper si putin amidon.Puteti servi si cu de
mi-glace sos.

2 Comments:

Florentina said...

Arata ...vai...noroc ca am mancat mai devreme...
In noul an iti urez sanatate si multa fericire.
La multi ani!

julia said...

Draga Florentina,
multumesc pentru vizita si mesaj.A fost delicioasa friptura si voi mai repeta reteta cit de curind.La multi ani si sanatate !Pupici *-*!

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial