luni

Prajitura cu visine




5 oua
80 g zahar
20 ml lapte
100 ml ulei
3 linguri gris
3 linguri faina
1 lingurita de praf de copt
120g ciocolata topita
300g visine Se separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul pana se albesc.Faina se amesteca cu praful de copt si gris si se adauga la crema de galbenusuri,amestecandu-se usor.Se adauga laptele si uleiul .Albusurile se bat spuma tare ca pentru bezea si se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri la care se adauga visinile.Se coace in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 170 de grade pentru 30 minute,aproximativ.Lasam prajitura sa se raceasca si mai apoi desprindem hartia.Decorati...dupa pofta inimii....Neaparat voi repeta experienta...e absolut delicioasa...


2 Comments:

MONONOKE KITCHEN said...

Am facut si eu aseara prajitura cu visine, o varianta un pic diferita, dar data viitoare o incerc sigur pe a ta!

julia said...

Aceasta prajitura este extrem de pufoasa si nu este uscata deloc.Sper sa-ti placa *-*

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial