sâmbătă

Risotto cu fructe de mare




Ingrediente:


1 sepie taiata inele


10 creveti curatati


10 scoici(asari)


1 pahar de vin alb sec


2 cani de orez fiert


600ml apa


sare,piper


1 lingura ulei de masline


patrunjel tocat


1 cana suc de rosii




Intr-o cratita incalziti uleiul de masline si caliti nitel fructele de mare,adaugati sarea ,piperul si vinul alb,inabusiti pana se desfac scoicile(2-3 min).Adaugati apa,sucul de rosii si orezul,fierbeti pana apa a disparut(15-20min).Nu uitati sa adaugati patrunjelul tocat.Daca vreti puteti adauga si o cana de cascaval ras.

2 Comments:

MONONOKE KITCHEN said...

arata frumos de tot si apetisant peste poate!

julia said...

Multumesc! A fost DELICIOS!

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial