Bine de stiut de la bun inceput ca e o prajitura foarte aromata, si mie mi-a mirosit a Craciun cat a fost la copt.Ne trebuie:- 2 banane coapte,jumatate de mar- 1/2 cana de zahar- 100g margarina- 2 oua intregi- 2 cani faina alba- o lingurita bicarbonat- 1/2 lingurita de sare- 1/2 lingurita praf de copt- 2 pliculete de zahar vanilat- scortisoara- coaja de lamaie- 1 ciocolata. Peste banane si mere se pun ouale, zaharul, margarina topita si se mixeaza bine. Apoi se mai pune faina, bicarbonatul, sarea si praful de copt si se omogenizeaza din nou, la viteza mult mai mica pt ca ne dorim o compozitie pufoasa. In final trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa.Se toarna tot maglavaisul obtinut intr-o forma tapetata cu faina .Se da la cuptorul preincalzit 160 grade, in jur de 50 min.
sâmbătă
Prajitura cu banane,mere si ciocolata
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment