sâmbătă

Covrigi sarati

Covrigi sarati 250 g faina5.5 g drojdie4 g sare12.5 g zahar12.5 g unt163 cc apaLa fiert:1 lingura de sare la litrul de apa.Apa, sarea, zaharul si drojdia se amesteca bine si se pune la dospit 15 minute, dupa care se amesteca cu faina si se framanta foarte bine, apoi puneti coca la crescut 60 de minute. Dupa ce a crescut impartiti coca in cate bucati doriti sa va iasa si le dati forma de covrig. Puneti apa la fiert cu sare, si cand da apa in clocot puneti covrigii unul cate unul la fiert timp de 30 de secunde. Dupa fierbere se scot la scurs, atentie sa nu-i rupeti, apoi se pun intr-o tava cu o foaie de copt la cuptorul incalzit prealabil la o temperatura de 180-200 grade timp de 20 minute. Daca doriti puteti presara deasupra, inainte de coacere, sare, mac si ce mai doriti voi. Pofta buna!

Multumesc mult Admina pentru reteta! _________________

0 Comments:

Jujo castle & Imperial palace Kyoto 2010

kiyomizu temple,kyoto 2010

KYOTO

Coreea de sud 1

Coreea de sud 2

Piramidele si Sfinxul

Atena

Galati

Cairo

 
©  free template by Blogspot tutorial