In ultimul timp tot poftesc,ce vad pe alte bloguri.Asa ca,am facut bors cu perisoare.
Cantitatile sunt pentru 2 persoane.
Ingrediente:
Bors la plic
ardei verzi,rosii cate jumatate
1 ceapa rosie
cateva pastai verzi(5-6)
apa 1,5 litru
morcov 1/4
1 rosie mare
Perisoarele:
50 g carne tocata cu ceva grasime,1/2 ceapa,1 ou,condimente dupa preferinta(eu am pus patrunjel si putin marar,sare,piper).Amestecati toate ingredientele bine si le dati forma cu mainile ude.
Puneti apa la fiert,adaugati toate legumele taiate marunt si le dati intr-un clocot impreuna cu sare sau condimente ,dupa gust.Adaugati borsul si perisoarele si le lasati sa fiarba pana perisoarele se ridica la suprafata,scoateti o perisoara si o incercati.Adaugati zarzavaturi dupa preferinta.
2 Comments:
Si eu poftesc acum la ciorba ta ..arata super bine ;)Azi cred ca voi face si eu ka am o pofta de numa numa ;)
O zi buna !
multumesc mult iubita.este favorita copiilor.multumesc de vizita.multi pupicei *-*.
Post a Comment